Η     Σ  Υ  Γ  Χ  Ρ  Ο  Ν  Η     Α  Π  Ο  Ψ  Η     Σ  Τ  Η  Ν     Α  Ι  Σ  Θ  Η  Τ  Ι  Κ  Η     Τ  Η  Σ     Ε  Ν  Τ  Υ  Π  Η  Σ     Ε  Π  Ι  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Ν  Ι  Α  Σ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1990 με την επωνυμία «graphic art ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ». Δραστηριοποιείται στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, επιτυγχάνοντας μια άψογη πορεία. Γνωρίζοντας τη δύναμη της έντυπης διαφήμισης,σας προσφέρει ολοκληρωμένη εργασία καλύπτοντας όλο το φάσμα των προεκτυπωτικών και εκτυπωτικών εργασιών με μία ευρεία γκάμα διαφημιστικών εφαρμογών.

Μια σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κάθετη μονάδα παραγωγής στο χώρο των γραφικών τεχνών και ψηφιακών εκτυπώσεων, που σας δίνει τ η δυνατότητα της προμήθειας του υλικού που θα ζητηθεί στον καλύτερο χρόνο με την καλύτερη ποιότητα και τιμή. Με αγάπη και αφοσίωση στο αντικείμενό και αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, ως οικογενειακή πλέον επιχείρηση, είμαστε κοντά σας προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, με όσο το δυνατόν οικονομικές επιλογές, αφού αυτό απαιτεί η εποχή...

 

 

  Ιδέα

 

Σε έναν ευχάριστο και ελκυστικό χώρο, ακούμε, καταγράφουμε και συζητούμε τις ιδέες σας, κάνοντας ταυτόχρονα και μια παρουσίαση των δυνατοτήτων μας με άμεσα δείγματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και όσο πιο γρήγορα αποσαφηνιστούν αυτές τόσο πιο άμεσο, πειστικό και ποιοτικό θα είναι είναι το αποτέλεσμά μας.

 

  Σχεδίαση

 

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων μας στο τμήμα δημιουργικού εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα με βάση πάντοτε τις δικές σας ανάγκες. Από μία απλή κάρτα έως και τη διακόσμηση όλου του χώρου σας, οι γραφίστες μας είναι σε θέση να σας παρουσιάσουν προτάσεις που θα συμβαδίζουν με το γούτστο και τις ανάγκες σας. 

  Εκτύπωση

 

Με γνώμονα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης καλύπτουμε με ιδανικό τρόπο τις απαιτήσεις σε όλο το φάσμα των εκτυπωτικών εργασιών με άριστη ποιότητα, με γρήγορο χρόνο παράδοσης στο οικονομικότερο κόστος.